Featured

PİJAMA PARTİSİ | Powerpuff Girls Türkçe | çizgi film | Cartoon Network



Published
► Powerpuff Girls'ün diğer videolarını izlemek için tıkla: http://bit.ly/2s8UKSw


Tüm güncel Powerpuff Girls haberleri için bizi takip et!
Websitesi - http://www.cartoonnetwork.com.tr/show/powerpuffgirls

Şeker, baharat ve hoş olan şeyler, mükemmel küçük kızlar yaratmak için seçilen malzemelerdi ama Profesör Utonium yanlışlıkla karışıma fazladan bir malzeme ekledi - Kimyasal X. Böylece Powerpuff Girls doğmuş oldu. Blossom, Bubbles ve Buttercup hayatlarını, ultra-süper güçlerini kullanarak, suça ve kötülüğün güçlerine karşı savaşmaya adadılar.

Bubbles neşe ve kahkaha kaynağıdır. Bu masum kız, Powerpuff Girls’ün tatlı kalp atışı… Kelimenin tam manasıyla! Hassas, sanatçı ruhlu ve bazen biraz naif. O herkesin içindeki iyiliği görebilir: 15 metre boyunda ateş üfleyen bir canavarın bile! Ama onu küçümseme; aynı canavarı sevimli bir yumrukla alaşağı edebilir.

Blossom, Powerpuff Girls'ü bir arada tutan itici güç! O cesur, akıllı, pozitif ve aynı zamanda vicdanlı. Sağa sola emirler vermeyi bazen biraz abartsa da bunlar, Blossom’ı Powerpuff Girls’ün lideri yapan sebeplerden sadece birkaçı! Kendini serbest bırakma fırsatını asla kaçırmaz - canavarlara haddini bildirme şansını da!

Buttercup, dalaşmak istemeyeceğin bir kız… O Powerpuff Girls’ün kas gücü ve kendi asi ritmine göre ilerliyor. Çetin ceviz bir asi olarak, önce yumruğu atıp, sonra soru soruyor. Bu da ara sıra onun başını belaya sokuyor. Neyse ki, “bela” Buttercup’un en sevdiği kelime!

► Yeni Videolar izlemek için tıkla - https://www.youtube.com/playlist?list=PLNGFtFIe8ankvGUbgF4ibOeJsKsK3hFKo

► Powerpuff Girls'ün diğer videolarını izlemek için tıkla - https://www.youtube.com/playlist?list=PLNGFtFIe8anmYZssAXrXZ71t2jqnSnpBl

#powerpuffgirlstürkçe #pavırpapgörstürkçeizle #powerpuffgirlsizle
Category
Cartoons
Be the first to comment